Προϊόντα για Cutter (emulsified)

Mονογλυκερίδια

Δένουν το λίπος με το νερό και αποτρέπουν τον διαχωρισμό σε βάθος χρόνου.

GRINDSTED CITREM

Εστέρες μονογλυκεριδίων με κιτρικό οξύ για γαλακτώματα λίπους

Καρραγεννάνη

Για μεγαλύτερη συγκράτηση υγρασίας και βελτίωση της δομής

GRINDSTED MCC MAS (Μικροκρυσταλική Κυτταρίνη)

Αντικαθιστά το λίπος σε emulsified προϊόντα χωρίς μεταβολή δομής, υφής και εμφάνισης.

Κόμμι GUAR

Για συγκράτηση υγρασίας και βελτίωση της δομής

Κόμμι XANTHAN

Δεσμεύει νερό και μειώνει τις απώλειες

Κόμμι XANTHAN MAS

Ειδικός τύπος ξανθάνης για αλλαντικά. Βελτιώνει την ποιότητα στην standard δόση ή παράγει standard προϊόν με μειωμένη δόση 20-30%.

Κόμμι ΧΑΡΟΥΠΙΩΝ LBG

Έχει συνεργιστική δράση με την ξανθάνη και την καραγενάνη για αυξημένη συγκράτηση υγρασίας.

GRINDSTED Meat Line 3000 Series

Έτοιμα συστήματα υδροκολλοειδών για μείωση κόστους, σταθερότερο γαλάκτωμα και απόδοση κατά τη θερμική επεξεργασία. Βελτιώνουν την εμφάνιση, το slice-ability και το “δάγκωμα” και ελαχιστοποιούν την συναίρεση σε βάθος χρόνου.

Αντιοξειδωτικά

Φυσικά: εκχύλίσματα δενδρολίβανου, πράσινου τσαγιού, τοκοφερόλες.
Τεχνητά: Ascorbyl Palmitate
Σειρά Grindox: Συνδυασμόι των παραπάνω μεταξύ τους για συνεργιστική δράση και αυξημένη απόδοση.

Αρώματα

Mορταδέλα, ζαμπόν, μπέικον, φρανκφούρτης, γαλοπούλα, κρέατος, χοιρινού, κοτόπουλου, λίπους, κλπ.