Για Γαλακτοκομικά Προϊόντα

Πιθανές Ωφέλειες:

Αντιμικροβιακή δραστικότητα (παράγουν οξέα αντιβιοτικά)
Βελτίωση του μεταβολισμού πρωτεϊνών, βιταμινών
Μείωση χοληστερίνης
Μείωση κινδύνων καρκινογένεση

Εφαρμογή:

Οι προβιοτικες καλλιέργειες χρησιμοποιούνται σε προϊόντα όπως γάλα, γιαούρτι, επιδόρπια γιαουρτιού και κεφίρ.

Δοσολογία:

Για να εμφανιστούν τα ευεργετικά αποτελέσματα των προβιοτικών συστατικών πρέπει να καταναλώνονται απ’τον ανθρώπινο οργανισμό 107-109 προβιοτικά κύτταρα την ημέρα.

Bifidobacterium longum
Bifidobacterium lactis
Bifidobacterium acidophilus
Lactobacillus casei
Lactobacillus rhamnosus
Lactobacillus plantarum
Lactobacillus reuteri
Lactococus lactis
Bacillus coagulans