Επαγγελματική Μαργαρίνη (για βιοτεχνίες/catering)

Γαλακτωματοποιητές

Χρήσιμοποιούνται για το «δέσιμο» της λιπαρής και της υδατικής φάσης, σταθεροποιούν τα προϊόντα και ρυθμίζουν τις επιθυμητές ιδιότητές τους.

Μονο- δι-γλυκερίδια λιπαρών οξέων / Εστέρες πολυγλυκερόλης PGE / GRINDSTED PS / Διακετυλιωμένοι εστέρες τρυγικού οξέος με μονογλυκερίδια DATEMS

Ειδικά μίγματα μονο- δι- και τρι-γλυκεριδίων που επιτυγχάνουν λεπτότερη διασπορά των σταγόνων νερού στη λιπαρή φάση και σταθεροποιούν το γαλάκτωμα. Βελτιώνουν την πλαστικότητα και κατ’επέκταση την ικανότητα αναδίπλωσης (lamination).

Εστέρες γαλακτικού οξέος με μονογλυκερίδια LACTEM

Χρησιμοποιούνται σε μαργαρίνες για cakes και κρέμες αυξάνοντας τον όγκο του τελικού προϊόντος με ταυτόχρονη μείωση του χρόνου «χτυπήματος»

PGPR 90

Ιδανικό για low fat μαργαρίνες αρτοποιϊας ( για cake, croissant, τσουρέκια κλπ) που επιτρέπει τη μείωση του ποσοστού του λιπαρού στη μαργαρίνη χωρίς συνέπειες στις ιδιότητες.

GRINDSTED CRYSTALLIZER 300

Ειδικά μίγματα γαλακτωματοποιητών για παραγωγή μαργαρίνης χωρίς trans και υδρογονωμένα λιπαρά αλλά με παρόμοιες ιδιότητες με την κανονική. Για cakes και αρτοσκευάσματα.

GRINDSTED CRYSTALLIZER 400

Ειδικά μίγματα γαλακτωματοποιητών για παραγωγή μαργαρίνης χωρίς trans και υδρογονωμένα λιπαρά αλλά με παρόμοιες ιδιότητες με την κανονική. Είναι ειδικά για σκληρές μαργαρίνες (puff pastry margarines) δηλ. για μαργαρίνες αναδίπλωσης π.χ. για croissant, σφολιάτες

Υδροκολλοειδή

GRINDSTED Pectin LFS / GRINDSTED Alginate LFS

Ειδικοί τύποι πηκτίνης και αλγινικού νατρίου για “δέσιμο” της υδατικής φάσης και σταθεροποίηση του γαλακτώματος σε βιομηχανικές μαργαρίνες με χαμηλά λιπαρά (low fat spreads)

Αντιοξειδωτικά

Guardian Rosemary Extract

Εκχύλισμα δενδρολίβανου

Guardian Toco

Εκχύλισμα τοκοφερόλης (Βιταμίνη Ε)

Grindox BHA / Grindox BHT / Grindox Ascorbyl Palmitate

Αυτούσια ή σε συνδυασμούς μεταξύ τους για συνεργιστική δράση και αυξημένη προστασία στην οξείδωση.

Αρώματα

Βουτύρου / GHEE / Κρέμας / Γάλακτος / Γιαουρτιού

Μεγάλη γκάμα αρωμάτων βουτύρου κρέμας κλπ για κάθε είδους μαργαρίνη, μαγειρικών λιπών, μαργαρίνη χαμηλών λιπαρών και με διαφορετικά προφίλ που ικανοποιούν κάθε απαίτηση.