Μαγειρικά Λίπη - Υποκατάστατα "GHEE"

Γαλακτωματοποιητές

Μονο- δι-γλυκερίδια λιπαρών οξέων / GRINDSTED PS Μονο- δι- και τρι-γλυκερίδια

Επιταχύνουν την κρυστάλλωση του λίπους, αποτρέπουν το διαχωρισμό λαδιού και ρυθμίζουν την τελική δομή.

GRINDSTED STS 30 Εστέρες σορβιτάνης

Αποτρέπει την ανακρυστάλλωση του λιπαρού και προασπίζει από τη δημιουργία “αμμώδους- κοκκώδους” προϊόντος.

Αντιοξειδωτικά

Guardian Rosemary Extract

Εκχύλισμα δενδρολίβανου

Grindox BHA / Grindox BHT / Grindox Ascorbyl Palmitate

Αυτούσια ή σε συνδυασμούς μεταξύ τους για συνεργιστική δράση και αυξημένη προστασία στην οξείδωση.

Αρώματα

Βουτύρου / GHEE / Κρέμας

Μεγάλη γκάμα αρωμάτων βουτύρου για κάθε είδους μαργαρίνη και διαφορετικά προφίλ που ικανοποιούν κάθε απαίτηση.