Συστήματα Γαλακτωματοποιητών - Σταθεροποιητών

CREMODAN SE 334

Ενδείκνυται για χρήση στο κανονικό βιομηχανικό παγωτό

CREMODAN 809 CREAMLINE

Για περιπτώσεις που επιδιώκεται ισχυρή κρεμοποίηση/ κρεμότητα (creaminess) του παγωτού. Έχει την ικανότητα να παράγει πιο κρεμώδες παγωτό και δίνει τη δυνατότητα μείωσης των λιπαρών του, χωρίς να μειωθεί η κρεμότητα και η βελούδινη υφή του. Αυτό μπορεί ακόμα να σημαίνει τη μείωση του κόστους του παγωτού.

CREMODAN DC-T

Το ενδεδειγμένο προϊόν για παγωτό καϊμάκι

CREMODAN 201 SORBETLINE

Πηκτικό για γρανίτες και παγωτά φρούτων. Επιτυγχάνει την παραγωγή υψηλής ποιότητας γρανιτών με μικρή σχετικά δοσολογία. Παράγει γρανίτες με υψηλή διόγκωση (μέχρι 100%) αλλά με απαράμιλλη δομή, υφή και οργανοληπτικές ιδιότητες

CREMODAN 362 (for 0+0 ice cream)

Ειδικό προϊόν που περιέχει γαλακτωματοποιητές και σταθεροποιητές για την παραγωγή παγωτού με 0% λιπαρά και 0% ζάχαρη.

CREMODAN 500 COLDLINE

Στιγμιαία προϊόντα για την παραγωγή (μιγμάτων) παγωτών σε χωνάκι και άλλων παγωμένων επιδορπίων, στα οποία το βράσιμο δεν είναι εφικτό. Είναι σύνθετα προϊόντα που περιέχουν ταυτόχρονα και γαλακτωματοποιητές και σταθεροποιητές και ως εκ τούτου με τη χρήση τους στα παγωτά χωνάκι δεν είναι αναγκαία η χρήση οποιουδήποτε άλλου γαλακτωματοποιητή και σταθεροποιητή.

CREMODAN SUPER

Γαλακτωματοποιητής (μόνο- & δι-γλυκερίδια) για παγωτό με στόχο τη μεγαλύτερη διόγκωση και πιο κρεμώδη εμφάνισή του.

DP 41 / DP 73

Αφροποιητικά και διογκωτικά προϊόντα της Friesland Campina Kievit. Παρέχουν εξαιρετική σταθέρότητα στο τελικό προϊόν και υψηλή διόγκωση, αυξάνοντας την απόδοση σε παγωτό. Χρησιμοποιούνται σε ειδικά παγωτά, παγωτά σε σκόνη, παγωτό χωνάκι κλπ. Λόγω της σύνθεσής τους διαθέτουν απαράμιλλη γεύση, ευδιαλυτότητα, ανθεκτικότητα στο σβόλιασμα και αντοχή στις αντίξοες συνθήκες