Φυσικοί Χυμοί - Νέκταρ - Αναψυκτικά

Η εταιρεία μας διαθέτει πλήρη γκάμα υδροκολλοειδών, συστημάτων σταθεροποιητών, γλυκαντικών υλών, βιταμινών κ.α. για την παραγωγή ποτών.

GRINDSTED JU και GRINDSTED FS

Ειδικά συστήματα σταθεροποιητών. Προσδίδουν εξαιρετική δομή και «σώμα» σταθεροποιώντας κατάλληλα τα καρποκύτταρα του φρούτου.

GRINDSTED Xanthan BEV

Ειδικός τύπος ξανθάνης για χρήση σε χυμούς με εξαιρετική ικανότητα διασποράς και διάλυσης ακόμα και σε συνθήκες ήπιας ανάδευσης.

Σειρά GRINDSTED Cellulose Gum BEV

Ειδικοί τύποι καρβοξυμέθυλο-κυτταρίνης. Προσδίδουν διαφορετικά ιξώδη κατά περίπτωση, ενώ ταυτόχρονα παράγουν εξαιρετικά διαυγή συστήματα.

Σειρά Meyprodor

Ειδική κατηγορία γαλακτομαννανών (πηκτικών). Παρέχουν τη δυνατότητα παραγωγής πρωτοποριακών προϊόντων λόγω των εξαιρετικών τους ιδιοτήτων όπως, ενυδάτωση σε θερμοκρασία δωματίου χωρίς τον σχηματισμό συσσωματωμάτων, αποτροπή σχηματισμού αφρού (όπου αυτό είναι επιθυμητό).

Πολυδεξτρόζη Litesse

Παρέχει 1.0 θερμίδα ανα γραμμάριο, έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη (προϊόντα για διαβητικούς) και είναι άγλυκη. Είναι διαιτητική ίνη και πριβιοτικό προϊόν. Δίνει “σώμα” σε προϊόντα χωρίς ζάχαρη.

Φρουκτόζη Fructofin

Είναι 1,5-1,7 φορές περίπου πιο γλυκιά από τη ζάχαρη και έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη (προϊόντα για διαβητικούς). Βελτιώνει τη διαύγεια των ποτών και αναδεικνύει τα αρώματα των χυμών γρηγορότερα από ότι η ζάχαρη.

Ειδική Βιταμίνη Κ2

Προάγει σύμφωνα με μελέτη την υγεία των οστών και της καρδιάς. Λειτουργεί και ως θολωτικό μέσο.

Παλατινόζη

Υδατάνθρακας ο οποίος προέρχεται από τη ζάχαρη με ενζυματική τροποποίηση των μορίων της. Έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και απελευθερώνει αργά την ενέργεια που παρέχεται στον οργανισμό σε σύγκριση με τη ζάχαρη, πράγμα που την καθιστά ιδανική γλυκαντική ουσία για την παραγωγή ενεργειακών ποτών για αθλητές. Έπίσης είναι φιλική για τα δόντια και το προφίλ γλυκύτητας της είναι παρόμοιο με τη ζάχαρη.

Αρώματα

Διατίθεται πλήρης γκάμα αρωμάτων της εταιρείας Firmenich Ελβετίας.