Πραλίνες - Λιπαρές Κρέμες

Γαλακτωματοποιητές

Μονογλυκερίδια

Για γαλακτωματοποίηση και αποφυγή του oiling out. Ρυθμίζουν τη δομή.

Ειδικά Τριγλυκερίδια

Για ρύθμιση της δομής

GRINDSTED PS Series

Ειδικά μίγματα μόνο- και τρι-γλυκεριδίων για αποφυγή του oiling out και ρύθμιση του «setting time».

PRPR 90

Για μείωση του ιξώδους και αύξηση της ικανότητας ροής

STS 30

Για αποφυγή του «fat blooming»

GRINDSTED CRYSTALLIZER 400

Ειδικό μίγμα μόνο- και τρι-γλυκεριδίων για trans free λιπαρές κρέμες.

Γλυκαντικές - Υποκατάστατα Ζάχαρης

Λακτιτόλη

Υποκατάστατο ζάχαρης με 2,4 kcal/g. Είναι άγλυκη

Ξυλιτόλη

Υποκατάστατο ζάχαρης με 2,4 kcal/g. Έχει ίδια γλυκύτητα με τη ζάχαρη

Φρουκτόζη

Φυσικό ζάχαρο με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και αυξημένη γλυκύτητα.

ISOMALT LM

Υποκατάστατο ζάχαρης με φυσική γλυκύτητα. Έχει 2,4 kcal/g και 50% της γλυκύτητας της ζάχαρης. Είναι tooth friendly και δε δίνει cooling effect.

PATATINOSE (isomaltulose)

Tooth friendly ζάχαρο με χαμηλό G.I. που αφομοιώνεται αργά και δίνει ενέργεια που διαρκεί.

POLYDEXTROSE

Διαιτητική ίνη με 1 kcal/g. Υποκαθιστά το λίπος και δίνει παρόμοιο mouthfeel και «σώμα» στο προϊόν.