Πρωτείνες

Πρωτεϊνες Γάλακτος

Ο εμπλουτισμός τροφίμων με ολοκληρωμένες (στιγμιαίες) πρωτεΐνες γάλακτος, στοχεύει να προσδώσει σ’αυτά την αυξημένη βιολογική αξία που οι πρωτεϊνες γάλακτος έχουν.

Ολοκληρωμένες πρωτεΐνες γάλακτος 80%
Ολοκληρωμένες στιγμιαίες πρωτεϊνες γάλακτος 90%

Φυτικές Πρωτεϊνες

Χρησιμοποιούνται στην παραγωγή δημητριακών πρωινού, γάλακτος σόγιας, χυμών και νέκταρ, ροφημάτων σε σκόνη και σε μπάρες δημητριακών και έχουν ως αποτέλεσμα τη μείωση της χοληστερίνης του αίματος και στην γενική βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος.

SUPRO

min. 90% πρωτεϊνες σε σκόνη

SUPRO XT

min. 90% πρωτεϊνες σε κόκκους

SUPRO FP

min. 90% λειτουργικές πρωτεϊνες

SUPROSOY

min. 90% λειτουργικές πρωτεϊνες και αυξημένη περιεκτικότητα σε ισοφλαβόνες