ΠΡΟΦΙΛ

presentation image

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία στοχεύει στην κατ’ ελάχιστο συμμόρφωσή της με την ισχύουσα Ελληνική και Κοινοτική Νομοθεσία και έχει αποκτήσει όλες τις προβλεπόμενες από την νομοθεσία άδειες που διέπουν τις δραστηριότητές της και είναι απόλυτα συνεπής στα όρια που πρέπει να τηρεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
presentation image

ΣΚΟΠΟΣ

Η Alteco από το 1993 λειτουργεί ακολουθώντας τις αρχές της εξυπηρέτησης πελατών, της αξιοπιστίας, της ακεραιότητας, της καινοτομίας και της τεχνικής γνώσης των λύσεων της βιομηχανίας τροφίμων.

Είμαστε αφοσιωμένοι σε αυτό που κάνουμε και στοχεύουμε να είμαστε συνεργάτης αναφοράς, συνοδεύοντας τους πελάτες μας σε όλη τη διαδικασία ανάπτυξης των προϊόντων τους προσφέροντας όχι μόνο συστατικά αλλά και έμπνευση!

Ένας απ’ τους στόχους μας είναι η παροχή πρωτοπόρων και δημιουργικών λύσεων γι’ αυτό και πάντα εστιάζουμε στην καινοτομία, τις τάσεις της αγοράς και των αναγκών της.

presentation image

ΟΜΑΔΑ

Εδώ και 29 χρόνια, οι άνθρωποι της Alteco, λειτουργούμε ως ομάδα. Με διαφάνεια, αξιοπιστία αλλά πάνω από όλα με γνώμονα τις ανάγκες των πελατών μας.

Αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα και επαγγελματισμό αυτό που κάνουμε κι εργαζόμαστε καθημερινά για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είμαστε περήφανοι για την πολυετή ιστορία μας, την καλή γνώση της Ελληνικής αγοράς αλλά και την τεχνολογική μας εμπειρία, που βοηθούν ώστε να παρέχουμε καινοτόμες ιδέες αλλά και λύσεις στη βιομηχανία τροφίμων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Θα χαρούμε να ακούσουμε τα σχόλιά σας σχετικά με την εμπειρία σας αλλά και τις
παρατηρήσεις σας ώστε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι.