ΣΚΟΠΟΣ

presentation image

ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΜΑΣ

Η ΑΛΤΕΚΟ A.Ε., ως επίσημος αντιπρόσωπος των μεγαλύτερων Ευρωπαϊκών οίκων, έχει ως αντικείμενό της την εισαγωγή και διανομή στην Ελληνική αγορά, πρόσθετων υλών και συστατικών τροφίμων. Ο αντικειμενικός σκοπός της εταιρείας είναι η επίτευξη, η διατήρηση και η βελτίωση της εικόνας και της αξιοπιστίας της στην αγορά, προμηθεύοντας αυτούσιες πρόσθετες ύλες και μίγματα αυτών, σταθερής υψηλής ποιότητας αλλά και ασφάλειας από άποψη υγιεινής.

presentation image

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

Στόχος της είναι η διαρκής ανάπτυξη και η παροχή εξυπηρέτησης υψηλού επιπέδου προς τους πελάτες της. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω των καινοτόμων προϊόντων της, όπως επίσης και της συνεχούς εκπαίδευσης των στελεχών της. Αναγνωρίζοντας τη μεγάλη σημασία που έχει η ασφάλεια των τροφίμων, εφαρμόζει ένα αποτελεσματικό σύστημα διαχείρισης υγιεινής και ασφάλειας με βάσει το πρότυπο ISO 22000:2018, αποσκοπώντας στην ελαχιστοποίηση των κινδύνων κατά την παραγωγή και την διάθεση τους στους πελάτες.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Επιλέξτε τις κατηγορίες των προϊόντων μας και μάθετε περισσότερα.

ΤΡΟΦΙΜΑ

ΤΡΟΦΙΜΑ

Αρτοποιία, Γαλακτοκομία, Προϊόντα Κρέας, Πολερικών και Ιχθυρών, Παγωτά και Παγωμένα Γλυκίσματα, Ζαχαρώδη, Ποτά και άλλα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Έκδοχα, Στοματική Υγιεινή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
VEGAN

VEGAN

Συστατικά Εμπλουτισμού, Προβιοτικά, Καρδιαγγειακή Λειτουργία, Εναλλακτικές Γλυκαντικές Ύλες και άλλα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Θα χαρούμε να ακούσουμε τα σχόλιά σας σχετικά με την εμπειρία σας αλλά και τις
παρατηρήσεις σας ώστε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι.