ΕΤΑΙΡΕΙΑ

presentation image

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ

Η βασική πολιτική, με γνώμονα την οποία προγραμματίζονται όλες οι ενέργειες της εταιρείας ΑΛΤΕΚΟ A.E., συνοψίζεται στα ακόλουθα:

Να παράγει και να διαθέτει τα προϊόντα της σύμφωνα με τις ισχύουσες προδιαγραφές, ενώ ιδιαίτερη έμφαση θα δίνεται στην καταλληλότητα των πρώτων υλών που επεξεργάζεται και στον έλεγχο των συνθηκών χειρισμού τους από άποψη υγιεινής.

Η εταιρεία στοχεύει στην κατ’ ελάχιστο συμμόρφωσή της με την ισχύουσα Ελληνική και Κοινοτική Νομοθεσία, και έχει αποκτήσει όλες τις προβλεπόμενες από την νομοθεσία άδειες που διέπουν τις δραστηριότητές της και είναι απόλυτα συνεπής στα όρια που πρέπει να τηρεί.

presentation image

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

Στόχος της είναι η διαρκής ανάπτυξη και η παροχή εξυπηρέτησης υψηλού επιπέδου προς τους πελάτες της. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω των καινοτόμων προϊόντων της, όπως επίσης και της συνεχούς εκπαίδευσης των στελεχών της. Αναγνωρίζοντας τη μεγάλη σημασία που έχει η ασφάλεια των τροφίμων, εφαρμόζει ένα αποτελεσματικό σύστημα διαχείρισης υγιεινής και ασφάλειας με βάσει το πρότυπο ISO 22000:2018, αποσκοπώντας στην ελαχιστοποίηση των κινδύνων κατά την παραγωγή και την διάθεση τους στους πελάτες.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Επιλέξτε τις κατηγορίες των προϊόντων μας και μάθετε περισσότερα.

ΤΡΟΦΙΜΑ

ΤΡΟΦΙΜΑ

Αρτοποιία, Γαλακτοκομία, Προϊόντα Κρέας, Πολερικών και Ιχθυρών, Παγωτά και Παγωμένα Γλυκίσματα, Ζαχαρώδη, Ποτά και άλλα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Έκδοχα, Στοματική Υγιεινή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
VEGAN

VEGAN

Συστατικά Εμπλουτισμού, Προβιοτικά, Καρδιαγγειακή Λειτουργία, Εναλλακτικές Γλυκαντικές Ύλες και άλλα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Θα χαρούμε να ακούσουμε τα σχόλιά σας σχετικά με την εμπειρία σας αλλά και τις
παρατηρήσεις σας ώστε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι.