ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ

ΓΑΛΑΚΤΩΜΑΤΟΠΟΙΗΤΕΣ

  • Μονο- δι-γλυκερίδια λιπαρών οξέων
  • Εστέρες πολυγλυκερόλης PGE
  • DATEMS
  • LACTEMS
  • CITREMS
  • PGPR
  • CRYSTALLIZERS
  • STS

ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ

  • Φυσικά: Εκχύλισμα δενδρολίβανου/ελαιολάδου/ τοκοφερόλης.
  • Τεχνητά: BHA / BHT αυτούσια ή σε συνδυασμούς μεταξύ τους.

ΑΡΩΜΑΤΑ

  1. Βουτύρου
  2. GHEE
  3. Κρέμας
  4. Γάλακτος
  5. Γιαουρτιού

 

ΓΑΛΑΚΤΩΜΑΤΟΠΟΙΗΤΕΣ

  • Μονο- δι-γλυκερίδια λιπαρών οξέων
  • Εστέρες πολυγλυκερόλης PGE
  • DATEMS
  • LACTEMS
  • CITREMS
  • PGPR
  • CRYSTALLIZERS
  • STS

ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ

  • Φυσικά: Εκχύλισμα δενδρολίβανου/ελαιολάδου/ τοκοφερόλης.
  • Τεχνητά: BHA / BHT αυτούσια ή σε συνδυασμούς μεταξύ τους.

ΑΡΩΜΑΤΑ

  1. Βουτύρου
  2. GHEE
  3. Κρέμας
  4. Γάλακτος
  5. Γιαουρτιού

 


ΥΔΡΟΚΟΛΛΟΕΙΔΗ

  • Πηκτίνες
  • Αλγινικά

ΓΑΛΑΚΤΩΜΑΤΟΠΟΙΗΤΕΣ

  • Μονο- δι-γλυκερίδια λιπαρών οξέων
  • Εστέρες πολυγλυκερόλης PGE
  • DATEMS
  • LACTEMS
  • CITREMS
  • PGPR
  • CRYSTALLIZERS
  • STS

ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ

  • Φυσικά: Εκχύλισμα δενδρολίβανου/ελαιολάδου/ τοκοφερόλης.
  • Τεχνητά: BHA / BHT αυτούσια ή σε συνδυασμούς μεταξύ τους.

ΑΡΩΜΑΤΑ

  1. Βουτύρου
  2. GHEE
  3. Κρέμας
  4. Γάλακτος
  5. Γιαουρτιού

 

ΓΑΛΑΚΤΩΜΑΤΟΠΟΙΗΤΕΣ

  • Μίγματα γαλακτωματοποιητών για αποτροπή του διαχωρισμού λαδιού.

ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ

  • Φυσικά: Εκχύλισμα δενδρολίβανου/ελαιολάδου/ τοκοφερόλης.
  • Τεχνητά: BHA / BHT αυτούσια ή σε συνδυασμούς μεταξύ τους.

ΑΡΩΜΑΤΑ

  1. Φυστίκι
  2. Βούτυρο
  3. Κακάο
  4. Φρούτων κ.α.

ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Θα χαρούμε να ακούσουμε τα σχόλιά σας σχετικά με την εμπειρία σας αλλά και τις
παρατηρήσεις σας ώστε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι.