ΓΑΛΑΚΤΩΜΑΤΟΠΟΙΗΤΕΣ
- Μονο- δι-γλυκερίδια λιπαρών οξέων
- Εστέρες πολυγλυκερόλης PGE
- DATEMS
- LACTEMS
- CITREMS
- PGPR
- CRYSTALLIZERS
- STS
ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ
- Φυσικά: Εκχύλισμα δενδρολίβανου/ελαιολάδου/ τοκοφερόλης.
- Τεχνητά: BHA / BHT αυτούσια ή σε συνδυασμούς μεταξύ τους.
ΑΡΩΜΑΤΑ
- Βουτύρου
- GHEE
- Κρέμας
- Γάλακτος
- Γιαουρτιού
ΓΑΛΑΚΤΩΜΑΤΟΠΟΙΗΤΕΣ
- Μονο- δι-γλυκερίδια λιπαρών οξέων
- Εστέρες πολυγλυκερόλης PGE
- DATEMS
- LACTEMS
- CITREMS
- PGPR
- CRYSTALLIZERS
- STS
ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ
- Φυσικά: Εκχύλισμα δενδρολίβανου/ελαιολάδου/ τοκοφερόλης.
- Τεχνητά: BHA / BHT αυτούσια ή σε συνδυασμούς μεταξύ τους.
ΑΡΩΜΑΤΑ
- Βουτύρου
- GHEE
- Κρέμας
- Γάλακτος
- Γιαουρτιού
ΥΔΡΟΚΟΛΛΟΕΙΔΗ
- Πηκτίνες
- Αλγινικά
ΓΑΛΑΚΤΩΜΑΤΟΠΟΙΗΤΕΣ
- Μονο- δι-γλυκερίδια λιπαρών οξέων
- Εστέρες πολυγλυκερόλης PGE
- DATEMS
- LACTEMS
- CITREMS
- PGPR
- CRYSTALLIZERS
- STS
ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ
- Φυσικά: Εκχύλισμα δενδρολίβανου/ελαιολάδου/ τοκοφερόλης.
- Τεχνητά: BHA / BHT αυτούσια ή σε συνδυασμούς μεταξύ τους.
ΑΡΩΜΑΤΑ
- Βουτύρου
- GHEE
- Κρέμας
- Γάλακτος
- Γιαουρτιού
ΓΑΛΑΚΤΩΜΑΤΟΠΟΙΗΤΕΣ
- Μίγματα γαλακτωματοποιητών για αποτροπή του διαχωρισμού λαδιού.
ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ
- Φυσικά: Εκχύλισμα δενδρολίβανου/ελαιολάδου/ τοκοφερόλης.
- Τεχνητά: BHA / BHT αυτούσια ή σε συνδυασμούς μεταξύ τους.
ΑΡΩΜΑΤΑ
- Φυστίκι
- Βούτυρο
- Κακάο
- Φρούτων κ.α.