ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΡΕΑΤΟΣ

Για όλες τις τεχνολογίες αλλαντικών (έγχυσης, γαλακτωματοποίησης, αέρος) και κρεατοσκευασμάτων:

  • Καραγενάνες
    Για συγκράτηση υγρασίας και βελτίωση της δομής.
  • Συστήματα ζωικών πρωτεϊνών με ένζυμο τρανσγλουταμινάση.
    Ζωικές πρωτεΐνες (χοιρινού, μόσχου, κοτόπουλου), συνδυάζονται με ενζυμικό σύστημα τρανσγλουταμινάσης, πετυχαίνοντας δομική αναβάθμιση των τελικών προϊόντων.
  • Προϊόντα Αυγού
    Αλβουμίνη.
  • Αντιοξειδωτικά
    Εκχυλίσματα δενδρολίβανου, ελαιολάδου, τοκοφερόλες, ΒΗΑ-ΒΗΤ.
  • Αρώματα
    Διατίθεται πλήρης γκάμα αρωμάτων της εταιρείας Firmenich Ελβετίας.

ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Θα χαρούμε να ακούσουμε τα σχόλιά σας σχετικά με την εμπειρία σας αλλά και τις
παρατηρήσεις σας ώστε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι.