Για όλες τις τεχνολογίες αλλαντικών (έγχυσης, γαλακτωματοποίησης, αέρος) και κρεατοσκευασμάτων:
- Καραγενάνες
Για συγκράτηση υγρασίας και βελτίωση της δομής. - Συστήματα ζωικών πρωτεϊνών με ένζυμο τρανσγλουταμινάση.
Ζωικές πρωτεΐνες (χοιρινού, μόσχου, κοτόπουλου), συνδυάζονται με ενζυμικό σύστημα τρανσγλουταμινάσης, πετυχαίνοντας δομική αναβάθμιση των τελικών προϊόντων. - Προϊόντα Αυγού
Αλβουμίνη. - Αντιοξειδωτικά
Εκχυλίσματα δενδρολίβανου, ελαιολάδου, τοκοφερόλες, ΒΗΑ-ΒΗΤ. - Αρώματα
Διατίθεται πλήρης γκάμα αρωμάτων της εταιρείας Firmenich Ελβετίας.