ΦΥΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ
- Pea Protein 80
Πρωτεΐνη μπιζελιού περιεκτικότητας 80% - Pea Protein 85
Πρωτεΐνη μπιζελιού περιεκτικότητας 85% -
Rice Protein 80
Πρωτεΐνη ρυζιού περιεκτικότητας 80% -
Pumpkin Protein 60
Πρωτεΐνη κολοκύθας περιεκτικότητας 60% -
Protein PeaCe 80
Συνδυασμός πρωτεΐνης κολοκύθας και ρυζιού περιεκτικότητας 80%
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΩΝ
- Πηκτικό γενικής χρήσης για βιομηχανικό vegan παγωτό.
- Πηκτικό για περιπτώσεις που επιδιώκεται ισχυρή κρεμοποίηση/ κρεμότητα (creaminess). Έχει την ικανότητα να παράγει πιο κρεμώδες ‘παγωτό’ και δίνει τη δυνατότητα μείωσης των λιπαρών του, χωρίς να μειωθεί η κρεμότητα και η βελούδινη υφή του. Αυτό μπορεί ακόμα να σημαίνει τη μείωση του κόστους.
- Ειδικό πηκτικό για την παραγωγή παγωτού με 0% λιπαρά και 0% ζάχαρη.
- Πηκτικό για την παραγωγή soft vegan παγωτού (μηχανής) και άλλων παγωμένων επιδορπίων, στα οποία το βράσιμο δεν είναι εφικτό. Σύνθετο προϊόν, που περιέχει ταυτόχρονα γαλακτωματοποιητές και σταθεροποιητές.
- Γαλακτωματοποιητής (μόνο- & δι-γλυκερίδια) για παγωτό με στόχο τη μεγαλύτερη διόγκωση και πιο κρεμώδη εμφάνισή του.
- DP V 98
Αφροποιητικό και διογκωτικό προϊόν στιγμιαίας απόδοσης, της εταιρίας Friesland Campina Kievit για vegan παγωτό. Παρέχει εξαιρετική σταθερότητα στο τελικό προϊόν και υψηλή διόγκωση, αυξάνοντας την απόδοση σε παγωτό.
ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΕΣ ΥΛΕΣ
- Φρουκτόζη
- Ξυλιτόλη
- Λακτιτόλη
- Stevia
- Πολυδεξτρόζη
- Σουκραλόζη
ΑΡΩΜΑΤΑ
Υπάρχει διαθέσιμη μεγάλη ποικιλία αρωματικών υλών της Firmenich. Τα αρώματα αυτά μπορεί να είναι φυσικά (NAT) ή ταυτόσημα με τα φυσικά (NID) ή τεχνητά (ART). Επίσης μπορεί να είναι υγρά ή σε σκόνη, υδατοδιαλυτά ή λιποδιαλυτά.
- Βανίλιας
- Σοκολάτας
- Φρούτων
- Βουτύρου
- Κρέμας
- Γιαουρτιού
Επίσης υπάρχει μεγάλη γκάμα masking flavors τα οποία έχουν αναπτυχθεί για να καλύπτουν off notes που μπορεί να αφήνουν οι φυτικές πρωτεΐνες στο τελικό προϊόν.
VEGAN ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ
- “Οξυγαλακτικές” Καλλιέργειες
Διατίθεται πλήρης γκάμα θερμόφιλων οξυγαλακτικών καλλιεργειών της εταιρίας BIOPROX Γαλλίας, για την παραγωγή όλων των τύπων φυτικών εδεσμάτων. - Μονοστελεχικές Καλλιέργειες
Για εμπλουτισμό αλλά και για ανάπτυξη αρώματος ή masking των off notes που αφήνουν οι φυτικές πρωτεΐνες. Χρησιμοποιούνται πάντα σε συνδυασμό με τις οξυγαλακτικές vegan καλλιέργειες. - Προστατευτικές Καλλιέργειες
Πρόκειται για καλλιέργειες ειδικών μικροοργανισμών, οι οποίοι έχουν την ικανότητα να προστατεύουν το vegan γιαούρτι στο οποίο προστίθενται, με φυσικό τρόπο. - Καλλιέργειες Kefir
Η εταιρεία μας διαθέτει ειδικές οξυγαλακτικές καλλιέργειες , προερχόμενες από κόκκους κεφίρ, ικανές να καλύψουν όλα τα γευστικά και δομικά επιθυμητά προφίλ.
ΦΥΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ
- Pea Protein 80
Πρωτεΐνη μπιζελιού περιεκτικότητας 80% - Pea Protein 85
Πρωτεΐνη μπιζελιού περιεκτικότητας 85% -
Rice Protein 80
Πρωτεΐνη ρυζιού περιεκτικότητας 80% -
Pumpkin Protein 60
Πρωτεΐνη κολοκύθας περιεκτικότητας 60% -
Protein PeaCe 80
Συνδυασμός πρωτεΐνης κολοκύθας και ρυζιού περιεκτικότητας 80%
ΑΡΩΜΑΤΑ
Υπάρχει διαθέσιμη μεγάλη ποικιλία αρωματικών υλών της Firmenich. Τα αρώματα αυτά μπορεί να είναι φυσικά (NAT) ή ταυτόσημα με τα φυσικά (NID) ή τεχνητά (ART). Επίσης μπορεί να είναι υγρά ή σε σκόνη, υδατοδιαλυτά ή λιποδιαλυτά.
- Βανίλιας
- Σοκολάτας
- Φρούτων
- Μπισκότου
- Βουτύρου
- Κρέμας
- Γιαουρτιού
Επίσης υπάρχει μεγάλη γκάμα masking flavors τα οποία έχουν αναπτυχθεί για να καλύπτουν off notes που μπορεί να αφήνουν οι φυτικές πρωτεΐνες στο τελικό προϊόν.
ΦΥΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ
- Pea Protein 80
Πρωτεΐνη μπιζελιού περιεκτικότητας 80% - Pea Protein 85
Πρωτεΐνη μπιζελιού περιεκτικότητας 85% -
Rice Protein 80
Πρωτεΐνη ρυζιού περιεκτικότητας 80% -
Pumkin Protein 60
Πρωτεΐνη κολοκύθας περιεκτικότητας 60% -
Protein PeaCe 80
Συνδυασμός πρωτεΐνης κολοκύθας και ρυζιού περιεκτικότητας 80%
ΑΡΩΜΑΤΑ
Υπάρχει διαθέσιμη μεγάλη ποικιλία αρωματικών υλών της Firmenich. Τα αρώματα αυτά μπορεί να είναι φυσικά (NAT) ή ταυτόσημα με τα φυσικά (NID) ή τεχνητά (ART). Επίσης μπορεί να είναι υγρά ή σε σκόνη, υδατοδιαλυτά ή λιποδιαλυτά.
- Gouda
- Edam
- Mozzarella
- Parmezana
- Blue cheese
- Φέτα
Επίσης υπάρχει μεγάλη γκάμα masking flavors τα οποία έχουν αναπτυχθεί για να καλύπτουν off notes που μπορεί να αφήνουν οι φυτικές πρωτεΐνες στο τελικό προϊόν.