VEGAN DAIRY

ΦΥΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ

  • Pea Protein 80
    Πρωτεΐνη μπιζελιού περιεκτικότητας 80%
  • Pea Protein 85
    Πρωτεΐνη μπιζελιού περιεκτικότητας 85%
  • Rice Protein 80
    Πρωτεΐνη ρυζιού περιεκτικότητας 80%
  • Pumpkin Protein 60
    Πρωτεΐνη κολοκύθας περιεκτικότητας 60%
  • Protein PeaCe 80
    Συνδυασμός πρωτεΐνης κολοκύθας και ρυζιού περιεκτικότητας 80%

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΩΝ

  • Πηκτικό γενικής χρήσης για βιομηχανικό vegan παγωτό.
  • Πηκτικό για περιπτώσεις που επιδιώκεται ισχυρή κρεμοποίηση/ κρεμότητα (creaminess). Έχει την ικανότητα να παράγει πιο κρεμώδες ‘παγωτό’ και δίνει τη δυνατότητα μείωσης των λιπαρών του, χωρίς να μειωθεί η κρεμότητα και η βελούδινη υφή του. Αυτό μπορεί ακόμα να σημαίνει τη μείωση του κόστους.
  • Ειδικό πηκτικό για την παραγωγή παγωτού με 0% λιπαρά και 0% ζάχαρη.
  • Πηκτικό για την παραγωγή soft vegan παγωτού (μηχανής) και άλλων παγωμένων επιδορπίων, στα οποία το βράσιμο δεν είναι εφικτό. Σύνθετο προϊόν, που περιέχει ταυτόχρονα  γαλακτωματοποιητές και σταθεροποιητές.
  • Γαλακτωματοποιητής (μόνο- & δι-γλυκερίδια) για παγωτό με στόχο τη μεγαλύτερη διόγκωση και πιο κρεμώδη εμφάνισή του.
  • DP V 98 
    Αφροποιητικό και διογκωτικό προϊόν στιγμιαίας απόδοσης, της εταιρίας Friesland Campina Kievit για vegan παγωτό. Παρέχει εξαιρετική σταθερότητα στο τελικό προϊόν και υψηλή διόγκωση, αυξάνοντας την απόδοση σε παγωτό.

ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΕΣ ΥΛΕΣ

  • Φρουκτόζη
  • Ξυλιτόλη
  • Λακτιτόλη
  • Stevia
  • Πολυδεξτρόζη
  • Σουκραλόζη

ΑΡΩΜΑΤΑ

Υπάρχει διαθέσιμη μεγάλη ποικιλία αρωματικών υλών της Firmenich. Τα αρώματα αυτά μπορεί να είναι φυσικά (NAT) ή ταυτόσημα με τα φυσικά (NID) ή τεχνητά (ART). Επίσης μπορεί να είναι υγρά ή σε σκόνη, υδατοδιαλυτά ή λιποδιαλυτά.

  1. Βανίλιας
  2. Σοκολάτας
  3. Φρούτων
  4. Βουτύρου
  5. Κρέμας
  6. Γιαουρτιού

Επίσης υπάρχει μεγάλη γκάμα masking flavors τα οποία έχουν αναπτυχθεί για να καλύπτουν off notes που μπορεί να αφήνουν οι φυτικές πρωτεΐνες στο τελικό προϊόν.

VEGAN ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

  • “Οξυγαλακτικές” Καλλιέργειες
    Διατίθεται πλήρης γκάμα θερμόφιλων οξυγαλακτικών καλλιεργειών της εταιρίας BIOPROX Γαλλίας, για την παραγωγή όλων των τύπων φυτικών εδεσμάτων.
  • Μονοστελεχικές Καλλιέργειες
    Για εμπλουτισμό αλλά και για ανάπτυξη αρώματος ή masking των off notes που αφήνουν οι φυτικές πρωτεΐνες. Χρησιμοποιούνται πάντα σε συνδυασμό με τις οξυγαλακτικές vegan καλλιέργειες.
  • Προστατευτικές Καλλιέργειες
    Πρόκειται για καλλιέργειες ειδικών μικροοργανισμών, οι οποίοι έχουν την ικανότητα να προστατεύουν το vegan γιαούρτι στο οποίο προστίθενται, με φυσικό τρόπο.
  • Καλλιέργειες Kefir
    Η εταιρεία μας διαθέτει ειδικές οξυγαλακτικές καλλιέργειες , προερχόμενες από κόκκους κεφίρ, ικανές να καλύψουν όλα τα γευστικά και δομικά επιθυμητά προφίλ.

ΦΥΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ

  • Pea Protein 80
    Πρωτεΐνη μπιζελιού περιεκτικότητας 80%
  • Pea Protein 85
    Πρωτεΐνη μπιζελιού περιεκτικότητας 85%
  • Rice Protein 80
    Πρωτεΐνη ρυζιού περιεκτικότητας 80%
  • Pumpkin Protein 60
    Πρωτεΐνη κολοκύθας περιεκτικότητας 60%
  • Protein PeaCe 80
    Συνδυασμός πρωτεΐνης κολοκύθας και ρυζιού περιεκτικότητας 80%

ΑΡΩΜΑΤΑ

Υπάρχει διαθέσιμη μεγάλη ποικιλία αρωματικών υλών της Firmenich. Τα αρώματα αυτά μπορεί να είναι φυσικά (NAT) ή ταυτόσημα με τα φυσικά (NID) ή τεχνητά (ART). Επίσης μπορεί να είναι υγρά ή σε σκόνη, υδατοδιαλυτά ή λιποδιαλυτά.

  1. Βανίλιας
  2. Σοκολάτας
  3. Φρούτων
  4. Μπισκότου
  5. Βουτύρου
  6. Κρέμας
  7. Γιαουρτιού

Επίσης υπάρχει μεγάλη γκάμα masking flavors τα οποία έχουν αναπτυχθεί για να καλύπτουν off notes που μπορεί να αφήνουν οι φυτικές πρωτεΐνες στο τελικό προϊόν.

ΦΥΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ

  • Pea Protein 80
    Πρωτεΐνη μπιζελιού περιεκτικότητας 80%
  • Pea Protein 85
    Πρωτεΐνη μπιζελιού περιεκτικότητας 85%
  • Rice Protein 80
    Πρωτεΐνη ρυζιού περιεκτικότητας 80%
  • Pumkin Protein 60
    Πρωτεΐνη κολοκύθας περιεκτικότητας 60%
  • Protein PeaCe 80
    Συνδυασμός πρωτεΐνης κολοκύθας και ρυζιού περιεκτικότητας 80%

ΑΡΩΜΑΤΑ

Υπάρχει διαθέσιμη μεγάλη ποικιλία αρωματικών υλών της Firmenich. Τα αρώματα αυτά μπορεί να είναι φυσικά (NAT) ή ταυτόσημα με τα φυσικά (NID) ή τεχνητά (ART). Επίσης μπορεί να είναι υγρά ή σε σκόνη, υδατοδιαλυτά ή λιποδιαλυτά.

  1. Gouda
  2. Edam
  3. Mozzarella
  4. Parmezana
  5. Blue cheese
  6. Φέτα

Επίσης υπάρχει μεγάλη γκάμα masking flavors τα οποία έχουν αναπτυχθεί για να καλύπτουν off notes που μπορεί να αφήνουν οι φυτικές πρωτεΐνες στο τελικό προϊόν.

ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Θα χαρούμε να ακούσουμε τα σχόλιά σας σχετικά με την εμπειρία σας αλλά και τις
παρατηρήσεις σας ώστε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι.